Følgere

tirsdag 17. september 2013

Kakebaking

I dag hadde jeg planer om kakebaking, og siden jeg er miljøskada av å jobbe i barnehage, så måtte det bli sjokoladekake i langpanne. Step 1 var å få tak i ingrediensene. I butikken som er nærmest oss, er det ikke så stort utvalg. Men jeg kjøpte alt jeg fant som kunne minne om melis....

Det hjalp fint lite. Det jeg kom hjem med som jeg trodde var melis... var sikkert sukrin eller "någe i den gadå der".  Det gjorde slik at fyllet til kaken smakte aldeles grusomt. Rett i bosset med det.


Gangen i kakebakingen. Alt så bra ut, men endte i bosset;-)



Jeg syns kaken så ganske god ut mens den stekte. MEN Ny ovn... heller ikke et bra utganspunkt for kakebaking. 




Rå sjokoladekake, som ikke smakte sjokolade og uten fyll. Vi prøvde til og med et lokk av nutella.... Fysj og fysj til og med Emma kastet den 
Resultatet ble, nødløsning nr. 3. En marsipan sjokolade delt på 4. Den eneste sjokoladen som er noenlunde spisende her. 
Men lasagnen smakte fortreffelig:-)


Hver kveld går stort sett med til lekser, i kveld intet unntak. Mina kommer stadig hjem og skal skrive tall. Tydelig at det er noe de jobber mye med på skolen. De har jo matte hver dag. Hun ligger jo litt bakpå siden hun egentlig skulle kunne lese og skrive innen nå... 
Og hun burde og vært med på noen ekstra aktiviteter for å få noen ekstra poeng, det hjelper på karakterene ser dere... Fjuhh e d løye eg bler litt varme i håve te tider.

Snakkis....



5 kommentarer:

  1. Så kjipt at du ikkje fikk kake på bursdagen din, du får kjøpe en kake imårå ;)

    SvarSlett
  2. Ingen fare:-) klarer meg godt jeg. Men det ble jo litt morsomt da!

    SvarSlett
  3. Fikk du med den visuelle ordboka ? Tror det var et kapittel om matvarer og ingredienser der :-)

    SvarSlett
  4. Hei Rolf
    Jupp, jeg har den visuelle ordboken bruker det flittig og!! der står det "glace" for melis.
    Men butikken hadde ingenting det stod "glace" på de hadde bare "poudre"
    Men jeg har ikke gitt meg. Vi får lete mer.

    SvarSlett
  5. Google oversetter gir "du sucre en poudre" for melis, så det er nok det du skal ha :-) Ha fortsatt god baking.

    SvarSlett