I går var det Christmasparty ala Paris style
Note to self:
Always remember to eat before a party...
Det tok 3 timer før vi fikk noe som liknet på mat.
Dette så ut som flott fett som vi lager fuglemat av. Men under var det deilig andepostei... |
En aldeles mikroskopisk potetsuppe. Den var veldig god, hadde sikkert vært enda bedre hadde jeg fått en hel spisesje inni munnen. |
Det var ikke bare oss som var sultne det var flere av oss. Men til slutt kom det en fiskeskvett på tallerken som var en smule større en potetretten og den kitla litt i magesekken.
Vi var unisont enig om at vi hadde jo fått bestikk, og noe måtte det jo brukes til.
Men, vi fikk goodie bag, det er jo aldri feil!!
Vel hjemme lå denne utenfor døren. Jeg tror det betyr at de som bor i 6 etg. skal ha fest. Jeg tror ikke det står noe om at vi var invitert, så vi holder oss i vår leilighet.
Vi var jo ikke helt mette, så vi måtte prøve disse før vi la oss. Og de var gode de, men så er jo sjokolade alltid godt:-)
Godt! |
I dag er det 13. desember, tradisjon tro har vi har bakt lussekatter og kanel i svingen. Herlig fredagskos.
Snakkes!
Det er jo derfor parisiennene ( ikkje persiennene ;-) er så tynne vettu ;-)
SvarSlettKanskje me ska prøva den varianten her hjemma??
Beit
Oh No Berit, eg lige å kosa meg me maten. Det nytter ikke med en espresso og en liten kjeks for denne damen du;-) Ka sko me då gjort hver gang vi treffes? da er det jo ofte mat med i bildet;-)
SvarSlett