I dag var det Koreansk mat på programmet. Gimbap og Pajeon.
Jeg har smakt begge deler tidligere, og syns det er ganske godt. I Gimbapen er det veldig mange ingredienser som må forberedes og settes sammen. Jeg har lært masse, masse.
To koreanske damer hadde kurset for oss, og de var super søte og veldig flinke.
Gimbap ser veldig ut som sushi, men det er ikke det. Alle ingrediensene er kokt eller stekt. Så jeg syns det er veldig godt.
Ingen i min nærmeste familie vil se det. Så jeg kan nyte det helt i fred og ro;-)
|
Som dere ser, mye forskjellig som må klargjøres |
|
Kimchiiii - damene er klare for å rulle "Gimbap" |
|
"Noen" er heldigvis fotograf, så får dere se så flinke vi er på å lage mat! |
|
Her er det klart for å rulles. Noen gikk gjennom kvalitetskontrollen, andre ikke:-) |
|
To som er veldig fornøyde med sin første Gimpap:-) |
Denne gangen skulle vi og lage koreanske pannekaker. Dere husker kanskje at jeg laget dette for noen måneder siden på et annet kokkekurs. Men disse var veeeldig mye bedre enn de forrige. Her var det ingen tentakler. Men skulle jeg laget de selv hadde jeg nok stappet noe bacon inni ;-)
|
Smakte godt! |
|
Så ble det helt stille og vi kunne nyte maten, sultne var vi etter sååå mye jobb |
|
Vant ikke premie for beste rull, men det var helt greit;-) |
God Helg fra Korea:-)
Vi snakkes plutselig!!
Gleder meg til mye god Koreansk mat Lena !!
SvarSlett